Isparta 3. Gastronomi Fuarı’nda Uluborlu Lezzetleri Tanıtıldı 27 Ekim 2025, 13:50
Isparta 3. Gastronomi Fuarı’nda Uluborlu Lezzetleri Tanıtıldı
Isparta Merkez Gökkubbe Fuar Alanı’nda bu yıl 3.’sü düzenlenen Gastronomi Fuarı, dört gün boyunca ziyaretçilere unutulmaz lezzet deneyimleri sundu. Fuar kapsamında Uluborlu’nun coğrafi işaret tescilli kuyruğu sulu böreği ve banak yemeği tanıtılarak ziyaretçilere tanıtıldı.
Uluborlu Belediyesi standı, fuar boyunca yoğun ilgi görürken ilçemize özgü geleneksel tatların tanıtımıyla birlikte, gastronomi kültürümüzün yaşatılması ve daha geniş kitlelere ulaştırılması hedeflendi.
Fuar süresince standımızı; Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İl Başkanı Furkan Cem Er, Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve çok sayıda misafirimiz ve vatandaşlarımız ziyaret ettiler.
Belediye Başkanımız Ahmet Oğuz Bakır, fuara gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Uluborlu’nun yöresel lezzetlerinin tanıtımında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Uluborlu’nun eşsiz tatlarını yansıtan “Gelenekten Geleceğe Lezzet.” sloganıyla katıldığımız fuar, ilçemizin gastronomi turizmine katkı sunan önemli bir organizasyon olmuştur.
DIĞER HABERLER
-
Uluborlu Yaşam Kent Yapı Kooperatifinde Program Düzenlendi
15 Nisan 2026, 16:13 -
İzmir’de Uluborlular Buluşması: Birlik ve Dayanışma Vurgusu
13 Nisan 2026, 11:36 -
Uluborlu’dan Ankara’ya Önemli Ziyaret
10 Nisan 2026, 13:50 -
Uluborlu’nun Kültür ve Turizm Projeleri Ankara’da Değerlendirildi
03 Nisan 2026, 14:11 -
Uluborlu’nun Talepleri Ankara’da Gündeme Taşındı
03 Nisan 2026, 14:09 -
18 Mart Çanakkele Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü Proğramı
19 Mart 2026, 10:07 -
Başkanımızdan Uluborlu İçin Asfalt Talebi
16 Mart 2026, 10:39 -
Minik Öğrencilerden Başkanımıza Anlamlı Ziyaret
13 Mart 2026, 15:23 -
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü
12 Mart 2026, 11:43 -
AK Parti MKYK Üyesi Fahrettin Yahşi’den Uluborlu’ya Ziyaret
10 Mart 2026, 10:09







