Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama etkinlikleri düzenlendi. Demokrasi Şehitleri Meydanında saat 09:00'da başlayan etkinliklerin ilk ayağında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden Aziz Türk Büyüklerinin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşımız okundu. Programa saat 10:00'da Alaaddin Keykubat Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda devam edildi. Ali Orhan Kirişoğlu İkokulu tarafından organize edilen programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kabasakal yaptı. Ardından yine öğretmenlik mesleğinde on yıl geçirmiş ve sonrasında meslek değiştirerek Kaymakam olarak ilçemize atanan İlçe Kaymakamı Ali Kantilav bir konuşma yaptı. Öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu, orotoryo gösterileri yapıldı. Geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında meslek hayatını sonlandıran Emekli Öğretmen Hicran Daldal'a İlçe Kaymakamı Ali Kantilav tarafından plaket ve çiçek taktim edildi. Akabinde öğretmenler günü münasebetiyle ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri taktim edildi.