ULUBORLU GÜL ANAOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ŞENLİKLERİ KUTLAMA PROGRAMI

Okul öncesi eğitim çağındaki miniklerimiz 26 Mayıs 2015 Salı günü kapalı pazar alanında şenlik düzenlediler.

Program saat 14:00'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal etmiş Aziz Türk Büyükleri anısına saygı duruşu ve akabinde Milli Marşımızın okunması ile başladı.

Ailelerin ve halkımızın katılımının yoğun olduğu programın açılış konuşmasını Uluborlu Gül Anaokulu Müdürü Ethem İbrahim EVGİN yaptı. Evgin konuşmasında anne ve babalar olarak okul öncesi çağındaki çocuklara daha çok vakit ayırılması gerektiğine değindi. Programın devamında minikler şiir okudular, halk oyunları ve dans gösterilerini sundular. Minik öğrencilerimizin performansları izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı.

Programın sonunda İlçe Kaymakamımız Adem ÇELİK, Garnizon Komutanımız İhsan ÇINAR ve Belediye Başkanımız Mehmet ÜNVERDİ programın hazırlanmasında emeği geçen personelleri tebrik etti.

Bilgi İşlem / 26.05.2015