İLÇEMİZDE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ

İlçemizde 2016 - 2017 eğitim - öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi. İlk olarak saat 09:00'da Demokrasi Şehitleri Meydanında Atatürk Anıtı önüne Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelenginin konulmasıyla başlayan kutlamalar saat 10:00'da Ali Orhan KİRİŞOĞLU İlkokulunda devam etti.

Programa İlçe Kaymakamımız Adem ÇELİK, Garnizon Komutanımız İhsan ÇINAR, Belediye Başkan Vekilimiz Haşmet Halil TÜRKMEN ve daire amirlerimiz katıldılar.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmenimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş Aziz Türk Büyükleri anısına saygı duruşunda bulunuldu ve ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşımız okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KABASAKAL yaptı.

Daha sonra kürsüye çıkan İlçe Kaymakamımız Adem ÇELİK yaptığı konuşmasında öğrencilere "Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Şu anda sizleri yöneten insanların yerinde yarınlarda sizler olacaksınız. Çalışmalarınızı bu yönde yaparak derslerinize sıkı sarılmalısınız." dedi.

Konuşmaların akabinde öğrencilerimizin ilköğretim haftası ile ilgili okuduğu şiirler yer aldı ve halk oyunları gösterisi yapıldı.

Programın sona ermesi ile birlikte İlçe Kaymakamımız Adem ÇELİK, Garnizon Komutanımız İhsan ÇINAR, Belediye Başkan Vekilimiz Haşmet Halil TÜRKMEN Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KABASAKAL, ve daire amirlerimiz sınıflarında öğrencileri ziyaret ettiler.

Bilgi İşlem / 22.09.2016