İFTAR ÇADIRIMIZ KURULDU

Bilindiği üzere her yıl ramazan ayında Belediye Başkanlığımız ve Uluborlu Hayırlar Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından organize edilen iftar çadırı kapalı pazar alanında faaliyet gösteriyor.

Ramazan ayına girmemiz dolayısıyla iftar çadırımız bugünden itibaren vatandaşlarımızın hizmetine girecek ve ramazan ayı boyunca iftar yemekleri verilecektir.

İlçemizde nüfus yoğunluğunun bir hayli fazla olduğu kiraz hasat zamanı olması ve hasat zamanının da ramazan ayına denk gelmesi münasebetiyle iftar çadırımızın bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

İlçemiz Kapalı Pazar Alanında kurulan iftar çadırında tüm Uluborlu halkını ve dışarıdan ilçeye gelen kiraz işçilerini ağırladıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet ÜNVERDİ Ramazan ayının yardımlaşma olduğuna dikkat çekerek herkesin kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp yardımlaşma duygusunu ön plana çıkarması gerektiğini söyledi.

Uluborlu Hayırlar Yaptırma ve Yaşatma Dernek yetkilileri ise dernek olarak iftar çadırına destekte bulunacaklarını belirtirken, hayırsever vatandaşlarımızdan iftar yemeği vermek isteyenlerin Uluborlu Hayırlar Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Birimi ile irtibata geçebileceğini ifade etti.

Bilgi İşlem / 06.06.2016