HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILDI

İlçemiz Halk Eğitim Merkezi yılı yılsonu sergisi bugün saat 13:00'da düğün salonunda düzenlenen törenle açıldı. Sergi açılışına İlçe Kaymakamımız Adem ÇELİK, Garnizon Komutanımız İhsan ÇINAR, Belediye Başkanımız Mehmet ÜNVERDİ, daire amirlerimiz ve halkımız katıldılar.

Programın açılış konuşmasını Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Barış KARCI yaptı. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslar hakkında katılımcılara bilgiler veren Karcı konuşmasında "mesleki ve teknik kurslar kapsamında 53 kurs açılmış olup, bu kurslara 648 kadın, 545 erkek olmak üzere toplam 1193 kursiyer katılarak başarılı bir şekilde belgelerini almaya hak kazanmışlardır." dedi.

Açılış konuşmasının ardından Uluborlu Selahattin KARASOY Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinden oluşan müzik grubunun mini konseri yer aldı ve sonrasında yine halk eğitim merkezi bünyesinde açılan halk oyunları kursuna katılan öğrencilerin oluşturduğu halk oyunları gösterisi sergilendi.

İbrahim Ethem Erbil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde açılan el sanatları kursunu bitiren kursiyerlere protokol tarafıdan sertifikaları takdim edildi.

İlçe Kaymakamımız Adem ÇELİK, Garnizon Komutanımız İhsan ÇINAR ve Belediye Başkanımız Mehmet ÜNVERDİ tarafından serginin açılışı yapılarak standlar gezildi.

Açılışı yapılan yıl sonu sergisi 22 Mayıs 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Belediye düğün salonunda ziyaretçilere açık olacak.

Fotoğrafların Devamı İçin Facebook Sayfamızını Ziyaret Edebilirsiniz.

Bilgi İşlem / 21.05.2015