HAKAN TÜTÜNCÜ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Av.Hakan TÜTÜNCÜ ve beraberinde birlik meclis üyeleri makamında Belediye Başkanımızı ziyaret ettiler.

Bugün saat 15:00’da ilçemize gelen Av. Hakan TÜTÜNCÜ ve Akdeniz Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belediye Başkanımız Mehmet ÜNVERDİ’yi makamında ziyaret ettiler.

İlçemiz hakkında Belediye Başkanımız Mehmet ÜNVERDİ’den bilgiler alan Av.Hakan TÜTÜNCÜ, 29 Mart yerel seçimlerinde 3.Dönem için kolları sıvayarak Belediye Başkanlığına yeniden seçilen başkanımızı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Belediyemize ziyarette bulunan heyet Başkanımız Mehmet ÜNVERDİ ile birlikte eski kasabadaki tarihi mekanları gezdikten sonra ilçemizden ayrıldılar.

Bilgi İşlem / 17.07.2014