29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

29 Ekim Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 93. yıldönümü münasebetiyle 28 Ekim 2016 Cuma günü saat 12:30'da ilçemiz Demokrasi Şehitleri Meydanında Çelenk Sunma töreni düzenlendi. Çelenk sunma törenini müteakiben Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, tüm şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden tüm gazilerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız okundu.

29 Ekim 2016 Cumartesi günü Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde saat 09:30'da İlçe Kaymakamımız Adem ÇELİK makamında tebrikleri kabul etti. Saat 10:00'da Demokrasi Şehitleri Meydanında öğrencilerimiz, ilçe halkımız ve protokolün toplanmasının ardından programa devam edildi.

Kaymakamımız Adem ÇELİK ve Belediye Başkanımız Mehmet ÜNVERDİ öğrencilerimiz ve halkımızın bayramını kutladılar. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakamımız Adem ÇELİK yaptı. Öğrencilerimizin seslendirdiği birbirinden güzel şiirlerin ardından halk oyunları gösterileri sergilendi ve Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümü münasebetiyle ilçemiz okullarında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Kutlama etkinlikleri bando eşliğinde resmi geçit töreninin yapılmasının ardından sona erdi.

Daha fazla fotoğraf için Facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Facebook Sayfasına Gitmek İçin Tıklayın

Bilgi İşlem / 29.10.2016