24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları saat 14:00'da İlçemiz Alaaddin Keykubat Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Kutlama programında ilk olarak Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK, Türk büyükleri ve görevleri başında şehit olan bütün öğretmenlerin anısına saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız okundu.

Programa İlçe Kaymakamımız Adem ÇELİK, Belediye Başkanımız Mehmet ÜNVERDİ, daire amirlerimiz, öğretmenlerimiz ve halkımız katıldılar.

Uluborlu Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin hazırladığı programda ilk olarak öğrencilerimiz Ergün Arıkan ve Süleyman Soğukpınar 15 Temmuz Darbe Girişiminde Şehit Düşen Kahraman Astsubayımız Ömer Halis DEMİR anısına yazılmış 30 Kuş adlı şiiri okudular. Ardından Aleyna Dündar, Mürüvet Çapraz, Nihan Gedik, Muhammet Seyman, Mert Babacan ve Kağan Yavuz Ayçin Bayrak şiirini okudular.

Programın sunuculuğunu yapan Edebiyat Öğretmeni Güler Küçükeroğlu Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz'ın öğretmenler günü mesajını okudu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Kabasakal yaptı.

İlçemizdeki öğretmenlik mesleğinde en genç öğretmen olan Neşe Ergan konuşmasını yaptı. Konuşmanın hemen ardından öğrencilerimizin hazırladığı oratorya ve öğretmene vefa adlı kısa film gösterildi.

Adaylık eğitimini tamamlayan öğretmenlerimiz Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Daldal eşliğinde öğretmenlik yemini ettiler.

Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz için ödül töreni düzenlendi ve program sona erdi.

Fotoğrafların Devamını Facebook Sayfamızdan Takip Edebilirsiniz.
Sayfaya Ulaşmak İçin Tıklayın.

Bilgi İşlem / 24.11.2016