24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları saat 10:30'da İlçemiz Alaaddin Keykubat Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Kutlama programında ilk olarak Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK, Türk büyükleri ve görevleri başında şehit olan bütün öğretmenlerin anısına saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız okundu.

Programa Garnizon Komutanımız İhsan ÇINAR, Belediye Başkanımız Mehmet ÜNVERDİ, daire amirlerimiz, öğretmenlerimiz ve halkımız katıldılar.

Uluborlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hazırladığı programın sunuculuğunu Edebiyat Öğretmeni Özlem KARCI yaptı. İlk olarak kürsüye çıkan Müdür Yardımcısı Mehmet SARI Milli Eğitim Bakanımız Nabi AVCI'nın öğretmenler günü ile ilgili gönderdiği kutlama mesajını okudu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Müdürümüz Mustafa KABASAKAL yaptı.

Meslekte en genç öğretmen adına Uluborlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Seda YÜREKLİ duygularını anlatan bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından öğretmen marşı ve öğretmenler gününe özel slayt gösterisi seyredildi.

Uluborlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Süper Öğretmen" başlıklı tiyatro izleyiciler tarafından büyük beğeni gördü. Tiyatro gösterisinin hemen ardından Ceyhun Atuf KANSU'nun Dünyanın Bütün Çiçekleri isimli şiiri dinletildi ve benim adım öğretmen adlı video gösterisi izletildi.

İlçemiz okullarında öğretim gören öğrencilerin öğretmenleri için hazırladıkları videolu tebrik mesajı yayınlandı.

Öğretmenlik mesleğinde bir yılını doldurup stajyerliği kalkan Çakır Hasan Ortaokulu Öğretmeni Aslı KOCAÖZLEN ve İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Asuman ALDEMİR'e Uluborlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Dursun SARIOĞLU tarafından öğretmenlik yemini yaptırıldı.

Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz için ödül töreni düzenlendi ve program sona erdi.

Fotoğrafların Devamını Facebook Sayfamızdan Takip Edebilirsiniz.
Sayfaya Ulaşmak İçin Tıklayın.

Bilgi İşlem / 24.11.2014