10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıldönümünde Uluborlu'da çeşitli etkinliklerle anıldı.

10 Kasım 2014 saat 08:55'te Cumhuriyet Meydanın'da Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla anma törenleri başladı. Saatler 09:05'i gösterdiği anda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk anısına saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız okundu.

Anma töreninin ikinci kısmı saat 09:30'da ilçemiz Alaaddin Keykubat Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda Uluborlu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin hazırlamış olduğu programla devam etti. Törene Uluborlu Kaymakamı Adem ÇELİK, Garnizon Komutanı İhsan ÇINAR, Belediye Başkanımız Mehmet Ünverdi, daire amirleri, öğrencilerimiz ve halkımız katıldılar.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Uluborlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet DALDAL yaptı. Öğrencilerimiz tarafından Atatürk konulu şiirler ve Atatürk'ün konuşmaları okundu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan kısa film gösterisi yapıldı.

Tören sonunda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 76. yıldönümü anma etkinlikleri çerçevesinde ilçemiz okulları arasında "Atatürk" konulu yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Daha fazla fotoğraf için facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bilgi İşlem / 10.11.2014