Isparta Milletvekilimiz Aylin Cesur 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında ilçemizi ve belediyemizi ziyaret ettiler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında ilçemize gelen Isparta Milletvekilimiz Aylin Cesur ve Isparta İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek makamında Belediye Başkanımız Mehmet Aziz Tuna'yı ziyaret ettiler. Yapılan görüşmelerin ardından Milletvekilimiz Aylin Cesur, İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, Belediye Başkanımız Mehmet Aziz Tuna ve beraberindekiler pazar yerini gezerek esnafla sohbet ettiler. Ardından Uluborlu Kiraz Çiçekleri Kooperatifini ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Belediye Başkanlığımızın yürüttüğü projeleri yerinde inceleyen Milletvekilimiz sonrasından ilçemizden ayrıldı.